Mam maly problem, poniewaz jestem poczatkujacy i dopiero sie ucze nie mam zielonego pojecia co moze byc przyczyna takiego zjawiska.
Mam sluchawki bezprzewodowe LOGITECH G 930 sa na nich 3 diody/swiatelka. Jedna przy gniezdzie do ladowania, druga przy przycisku ON/OFF oraz jedna na wbudowanym mikrofonie. Dioda przy gnezdzie mikro usb wskazuje poziom bateri. W skrócie Zielone - bateria naladowana, pomarańcz- rozladowuje sie, czerwony ponizej chyba ok 10% lub sa mryga na pomaranczowo gdy sie laduje Dioda ON-swieci sie na zielono OFF-nie swieci sie Gdy mikrofon jest wylaczony dioda na mikrofonie nie swieci sie gdy jest wlaczony swiecie sie na czerwono. Pewnego dnia wlaczylem sluchawki i po pierwsze, wszystkie diody duzo slabiej swieca przy mikrofonie jest prawie nie widoczna dioda przy przycisku ON/OFF nie wlacza sie w ogole, a dioda przy gniezdzie mikro USB swieci sie tylko na czerwono
Czy ktos moze znac przyczyne problemu? Czy moze to wina bateri ktora slabnie? (uzywam sluychawek juz kawalek czasu) Prosze o pomoc
|