Chce kupic plazme 37 cali. Szukam modelu hd ready z wieloma funkcjami, np:
1. mozłiwosc podłaczenia do kompa
2. funkcje multi PiP, PoP i PaP - chce ogladac wiele programow naraz
3. wiele możliwosci kombinowania obrazem (16:9, 4:3, 14:9, zoom, auto, mozliwosc przesuwania obrazu na dol i do gory...)
4. mozliwosc powieszenia i postawienia
mam jeszcze kilka pytan:
5. czy twardy dysk sluzy tylko do nagrywania? chodzi mi o to czy po podlaczeniu do kompa bede mogl swobodnie wymieniac pliki miedzy kompem a telewizorem. czy pojawi mi sie na kompie nowy wymienny dysk.
6. gdzie telewizor podlaczam do kompa? czy podlaczam tam gdzie monitor? jesli tak to czy bede mogl miec na stale podlaczony telewizor do kompa tak zebym obraz z kompa mial na monitorze caly czas i od czasu do casu moglbym sobie ogladac obraz z kompa na telewizorze.
7. czy moge podlaczyc glosniki creative 5.1 inspire p5800 do telewizora. jak nie to czy moge podlaczyc jakiekolwiek dwa komputerowe glosniki do telewizora??
8. czy jest mozliwosc na twardym dysku ciagle nagrywanie ostatnich kilku minut, kotre by sie automatycznie usuwaly, tak zebym mial mozliwosc powrotu do czegos i obejrzenie jeszcze raz (taki replay)
9. czy powloka antyrefleksyjna cos daje lub przeszkadza?
Bardzo prosilbym o pomoc. Czy znasz taki model ktory zaspokajalby moje potrzeby zarowno z punktow 1-4 i 5-9. Cena nie gra roli.
|